![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua incearca o data si cu ei injumatatiti sa vezi cum ies
si-acum daca tot am limbarita sa mai vorbim despre vinete. vinetelor coapte nu le prieste deloc contactul cu metalul. Tocati-le cu ceva din plastic sau sticla. Eu am un cutit pt salata (nici salata nu se taie cu cutitul dupa spusele stramosilor in ale gatitului) si cu el toc vinetele, apoi le frec cu lingura de lemn. Am incercat si tocate cu cutitul si frecate cu lingura de metal si clar se cunoaste diferenta. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_0217.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
fetelor, viata mea nu va mai fi niciodata aceeasi! manca-v-ar mama, ce bucurie mi-ati facut cu ideea asta cu vinetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!
eu de cand am venit aici, am facut o singura data, pe grill si radeau toti din bloc cand treceau pe langa mine si imi vedeau vinetele lesinate "well, i guess that one didn't work!" si eu le ziceam ca "ha, ha, asa trebe' sa fie..."ce stiu ei ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu sunt dependenta de salata de vinete, e oficial...cred ca o sa ma apuc sa mi-o injectez in vine sau sa sniff it... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da' cleo, mama, nu miroase a ars in toata casa? nu se face fum? ca eu am bucatarie de-aia sparta, si cand prajezc un ou il miros toata noaptea! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:28 PM |
|