![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io acum trebuie sa ma gandesc si la ai mei, care-s cam pe regim. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si bunatatea de parmigiana am mai facut-o exact de ziua copilului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am ales cateva, trebuie sa mai selectez: antipasti: piatto freddo di ortaggi (platou cu legume), antipasti cu Bresaola si Asiago, bruschetta, insalata caprese. Ciabatta, evtl. si ciabatta cu masline. primi piatti: supa de linte si varza de Savoia, spaghetti aglio, olio e peperoncino, polenta cu ciuperci si Gorgonzola, spaghetti cu ruccola si parmezan secondi piatti: pui cu ardei gras, garnitura cartofi cu rozmarin; friptura de porc florentina, garnitura legume; muschiulet de porc umplut, garnitura legume. Salata. (Vreau ceva facut la cuptor sa nu stau la bucatarie la prajit cand oamenii imi sunt la masa) Desert: tiramisu, platou cu branzeturi Stau acum si ma uit la ce-am scris si-mi dau seama de urmatoarea chestie: la felul principal nu-i bine sa fac cartofi pentru ca la felul de dinainte o sa am mamaliga sau paste si ar fi prea multe chestii care satura. Deci trebuie ca garnitura ceva usor de tot, spanac, de ex. Sau numai cu salata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:48 PM |
|