![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu nu mai am animalute (am avut doi hamsteri si mi-au murit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), dar prietenul meu are un caine pe care il tine in apartament. Cum cea mai mare parte din timp mi-o petrec la el, a ajuns sa ma exaspereze de-a dreptul parul lasat de caine PESTE TOT. Ma chinui sa bag aspiratorul prin toate unghiurile, dar se depune pe te miri unde: pe pat, pe dulapuri, pe haine, am gasit chiar si printre vase. Acum e si in perioada de naparlire si e de 15 ori mai grav! Simt cum imi intra in nas, nu mai suport! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cele care aveti caini si chiar si pisici, cum reusiti sa pastrati casa curata din punctul asta de vedere? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Periat: il perii zilnic si in sensul de crestere si in raspar, preferabil cu o perie sau pieptan de trimat (trimare = inlaturare prin periere a parului mort).
Parul se aduna usor de pe covoare astfel: iei un lighean cu apa, iti uzi mina si dai cu mina uda pe covoare. Parul ti se lipeste de mina. Sau mai poti scapa de parul de catel sau de pisica astfelcu o cirpa umeda si stoarsa bine, insa cu mina uda il iei cel mai bine. Aspiratorul e un mare fis pentru par de animale, NU aduna mai nimic pentru ca parul de animale se electrizeaza si se "lipeste" de covoare. Ce rasa e catelul? Parul cade excesiv la animale si din cauza alimentatiei, in special a abuzului de carne. Tot din cauza carnii in exces, cateii pot face si eczeme foarte urite! ECZÉMĂ, eczeme, s.f. Boală de piele, acută sau cronică, de natură infecţioasă sau alergică, caracterizată prin erupţii, abcese, leziuni umede sau uscate (însoţite de mâncărimi intense). – Din fr. eczéma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:18 AM |
|