![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu nu mai am animalute (am avut doi hamsteri si mi-au murit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), dar prietenul meu are un caine pe care il tine in apartament. Cum cea mai mare parte din timp mi-o petrec la el, a ajuns sa ma exaspereze de-a dreptul parul lasat de caine PESTE TOT. Ma chinui sa bag aspiratorul prin toate unghiurile, dar se depune pe te miri unde: pe pat, pe dulapuri, pe haine, am gasit chiar si printre vase. Acum e si in perioada de naparlire si e de 15 ori mai grav! Simt cum imi intra in nas, nu mai suport! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cele care aveti caini si chiar si pisici, cum reusiti sa pastrati casa curata din punctul asta de vedere? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Este rottweiler.
Covoare nu mai are, si-a renovat apartamentul de curand, a pus parchet peste tot si nu am mai luat covor decat in sufragerie. Dar mie mi se pare si mai rau fara fiindca tot parul de pe parchet se ridica de cate ori deschid/inchid usa sau se face un pic de curent. Carne nu ii da deloc sa manance, fiindca face o alergie urata, ii apar ca niste exeme pe spate si ii cade blana. Am fost de n ori cu el la veterinar din cauza asta, nu stiu ce are, e foarte sensibil la multe lucruri. Il mai curatam de par, dar cu mana umeda. Insa mie tot mi se pare ca lasa mult par si eu nu-l mai suport prin toate colturile casei. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) O sa caut sa cumpar o perie speciala cu care sa ii facem toaleta. Poate imi mai usureaza munca asa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:27 AM |
|