![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am un singur frate, putin mai mic decat mine. E tare dus cu capra la raze, dar este un scump, in linii mari.
Ne intelegem bine, acum ca am crescut, fiindca in copilarie erau razboaie in desfasurare zilnic :morideris:. De cand nu mai locuim in aceeasi casa, relatia este vizibil imbunatatita, mergem la cumparaturi impreuna, facem cate o barfa mica la o cafea, ma suna sa vorbim despre afacerea lui sau despre afacerea mea si chiar imi da idei bune uneori, ma suna sa iesim la un club cu baietii lui sau cu fetele mele, imi mai prezinta cate o gagica si-mi cere sa-mi dau cu parerea... :P incredibil de mult ne-am apropiat. Nu am sa neg faptul ca adesea mi-am dorit o sora, sau si o sora ;). Voi cum va intelegi cu fratii sau surorile voastre? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 9-June 08 Member No.: 4,037 ![]() |
Eu stiu ce inseama sa ai un frate, si dupa sa nu il mai ai. Sincer inainte cand eram amandoi la parinti imi doream sa fiu singura sa mi se acorde totul mie, dar acum ca nu il mai am deoarece a murit acum 8 ani cand eu avem 15 ani, as da totul din lumea asta sa il am din nou langa mine deoarece ma simt singura si ii simt si lipsa cu toate ca acum m-am casatorit si nu mai stau cu parintii, si sincer acum imi pare rau de cum gandeam atunci cu taote ca el era cu 4 ani mai mic ca mine. de cate ori vb. despre el plang.
Eu va sfatuiesc sa va iubiti si sa va aveti bine cu fratii si surorile voastre. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 08:12 PM |
|