![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-as marita prin Caribic sau pe vreo insula in Oceanul Indian la tarmul marii, numai el si eu. Probabil in alb, dar nu in rochie de mireasa.
Cand m-as intoarce acasa as face o petrecere fara fite numai cu rudele si prietenii foarte apropiati. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu din start nu vreau nunta, mi se pare prea mare bataia de cap, ca sa nu mai spun ca m-ar lua lesinurile in biserica. si ma apuca frica si cand ma gandesc ca ar trebui sa fiu imbracata intr-o rochie de mireasa, sa zambesc frumos tuturor invitatilor (asta incluzand-o si pe matusha de gradul 3 de la cuca macaii), sa stau pana la miezul noptii sa fac pe printesa in loc sa ma duc sa il inghesui pe mire prin vreun colt si sa nu il mai las pana dimineatza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de va fi insa vreodata sa ma marit o sa vreau doar o cununie civila si o petrecere restransa cu familia si prietenii apropiati unde sa ne destrabalam la maxim, sa ne rupem in figuri pe mese si sa facem campionat de table (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:49 PM |
|