![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu nu mai am animalute (am avut doi hamsteri si mi-au murit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), dar prietenul meu are un caine pe care il tine in apartament. Cum cea mai mare parte din timp mi-o petrec la el, a ajuns sa ma exaspereze de-a dreptul parul lasat de caine PESTE TOT. Ma chinui sa bag aspiratorul prin toate unghiurile, dar se depune pe te miri unde: pe pat, pe dulapuri, pe haine, am gasit chiar si printre vase. Acum e si in perioada de naparlire si e de 15 ori mai grav! Simt cum imi intra in nas, nu mai suport! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cele care aveti caini si chiar si pisici, cum reusiti sa pastrati casa curata din punctul asta de vedere? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu lu' a mea pur si simplu nu am cum sa-i stopez caderea parului! ii cade in permanenta si in perioadele de naparlire e crima si pedeapsa. acum soru-mea se chinuie cu ea, dar in mancare nu a ajuns inca, si nici in farfurii! cu aspiratorul se ia foarte bine...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:37 AM |
|