![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu nu mai am animalute (am avut doi hamsteri si mi-au murit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), dar prietenul meu are un caine pe care il tine in apartament. Cum cea mai mare parte din timp mi-o petrec la el, a ajuns sa ma exaspereze de-a dreptul parul lasat de caine PESTE TOT. Ma chinui sa bag aspiratorul prin toate unghiurile, dar se depune pe te miri unde: pe pat, pe dulapuri, pe haine, am gasit chiar si printre vase. Acum e si in perioada de naparlire si e de 15 ori mai grav! Simt cum imi intra in nas, nu mai suport! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cele care aveti caini si chiar si pisici, cum reusiti sa pastrati casa curata din punctul asta de vedere? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tanti aia a avut vreodata un catel in casa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Kari, nu recomanda nici un medic dus cu apa rece, pot face pneumonie... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am catei de 14 ani, e pe lista de "not to do"... In plus nici nu vreau sa imi imaginez reactia unui catel pe care pui dusul cu apa rece, cred ca ar reactiona ca mine... Si sa stii ca si la pisoi e valabil acelasi lucru, sa nu pui ever dusul rece pe Maui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:37 AM |
|