![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-June 08 Member No.: 4,082 ![]() |
salutare....
ma simt ca naiba...de cateva zile..iar am intrat intr-o stare super nasoala,si cred ca stiu care-i baiul. Candva demult,acum 6 -7 ani am iubit,am iubit enorm,degeaba normal asa cum se mai inampla.....Doar ca eu m-am incapatanat sa ma sacrific,sa fiu o eroina sa lupt contra vantului si chiar sa ma maltratez psihic sau sa ma ranesc fizic .Si acel individ care ma iubea si nu ma iubea,ma vroia acuim si maine nu....dupa multe perioade impacari si departiri intr-o buna zi i-mi spune foarte relaat:"m-am culcat cu prietena ta...!" NO COMMENT....in acel moment viata mea s-a transformat intr-un cosmar,unul lung...parca nesfarsit. Un singur beneficiu am avut de pe urma acestei marturisiri,am reusit in sfarsit sa pun capat unei relatii aproape periculoase,care ma afunda spre disperare spre sinucidere(de dragul iubiri).Am avut spre uimire mea o abitie uriasa pentru a ma abtine sa nu-i raspund la telefoane si dupa vre-o trei luni deja eram cu altcineva(care mi-e si sot acum si cu care am si un baietel minunat).Am crezut ca s-a terminat si nu-mi mai poate face rau nici el si nici amintirea lui sau a "prietenei" usuratice care s-a grabit sa-i sara-n pat!insa cu toate ca sunt o femeie inplinita cu o cariera si o familie care ma iubeste......trecutul nu ma lasa sa ma bucur,si din cand in cand disperarea ma cuprinde din nou,am jurat ca ma voi razbuna si la momentul respectiv chiar eram in stare de orice,inse d-zeu a avut grija si a facut dreptate (fost e la zdup,si amica mea....are un sot care o cam bumbaceste).Eu insa nu pot sa trec peste toate astea si sa uit o data pentru totdeauna...de ei, intamplarea a facut sa ma intalnesc cu ea dupa ani de zile....si shocul s-a declansat.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da bine le mai zici angel...m-am distrat pe ziua de azi! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:48 AM |
|