![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-June 08 Member No.: 4,038 ![]() |
buna!Unde as putea sa gasesc si eu costume de baie cu totul:Dsi cu spatele gol...sau cel putin costumul sa aibe doar o dunga pe burtik...Vreau ceva frumos..si nush unde sa gasesc...Spuneti-mi si mie niste site-uri cu ajea ceva..Va rog!astept mesajele voastre
|
|
|
![]() |
MelvinUtd |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna!
As vrea sa aflu si eu parerea fetelor (si a baietilor ) in legatura cu barbatul pe care l-ati vrea langa voi. Retrosexualul este barbatul simplu; care bea bere si se uita la meciuri, fara emotii, care petrece putin timp si bani pentru aparenta. Exemple: Gene Hunt, Jeremy Clarkson, etc. Metrosexualul este barbatul care ii place sa mearga la cumparaturi, ii place sa fie frumos imbracat, sa mearga la saloanele de infrumusetare, sa aiba parul mereu la moda, foloseste multe produse cosmetice, este imbracat la moda (fashion), se epileaza. Exemple: David Beckham, Johnny Depp, Zac Efron, Adrian Mutu, etc. Ubersexualul este barbatul ingrijit insa nu o face in exces, lasa deoparte ceara de par si orele petrecute la saloanele de infrumusetare, ii place sa fie documentat, este orientat spre succes. Exemple: Bono, Arnold Schwarzwenegger, Bill Clinton, George Clooney, etc. Eu am 18 si sunt curios cum ati vrea sa fie partenerul vostru ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:11 PM |
|