![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
fetelee.. sunt terminata :(
nu mai pot intra pe contul de yahoo. am schimbat parola acum doua zile, am intrat.. am iesit din cont si de atunci amin. ce pot face? nici porcariile alea de intrebari de la recover id nu le stiu.. si e culmea ca a mers parola noua.. acum nu mai merge!!! :'( e ceva de facut? 5 ani am avut contul ala si acum... :'( |
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioooi, pai aia ii problema ca nu imi amintesc raspunsul la aiai veche. L-am pus la plesneala pentru ca atunci cand am facut contul habar nu aveam la ce foloseste. O sa incerc sa le scriu la yahoo sa le explic situatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu de alta, dar daca din intamplare uit parola sau imi intra careva in cont si o modifica sau mai stiu eu ce, nu o sa imi mai pot recupera casuta. Mersi oricum, Maat, o sa studiez si eu sa vad ce pot sa fac. Amu dupa 1 milion de ani m-am gandit si eu ca intrebarea aia secreta era buna la ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 02:56 AM |
|