![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
fetelee.. sunt terminata :(
nu mai pot intra pe contul de yahoo. am schimbat parola acum doua zile, am intrat.. am iesit din cont si de atunci amin. ce pot face? nici porcariile alea de intrebari de la recover id nu le stiu.. si e culmea ca a mers parola noua.. acum nu mai merge!!! :'( e ceva de facut? 5 ani am avut contul ala si acum... :'( |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai...tu'le muma lor cu yahoo-ul lor. De 2 ore googalesc intr-una, pentru ca eu stiam sigur ca mi-am schimbat intrebarea secreta si raspunsul, dar acum cu toate schimbarile ce le-au facut astia pur si simplu nu ii mai dadeam de cap nicicum. Ba mai mult, peste tot am gasit pe google raspunsul "you cannot change you secret question and answer" decat daca faci ce a zis Maat mai sus. Deci la o scurta googalire ar parea ca io m-am dilit si am visat ca mi-am schimbat-o nu o data, ci de vreo 2 ori. Noroc ca salvarea pt creierul meu ars a venit tot dintr-un forum romanesc (cel mai cunoscut, nu dau nume). Scrie acolo ca " Intrebarea secreta de ceva vreme nu se mai poate schimba". Deci s-a putut, nu se mai poate din pacate! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Mi se pare o aberatie, MAI ALES! ca dupa noile modificari ce le-au facut, daca cineva vrea sa iti sparga contul, sa iti reseteze parola, nu mai trebuie sa treaca prin toate key-urile de securitate ca pana acum (data nasterii, country, cod postal, etc.) E suficient sa iti ghiceasca raspunsul la intrebarea secreta. Deci daca ti-ai pus un raspuns aiurea cand ai facut contul...si mai ai si norocul sa nu ti-l mai amintesti, you can just sit and wait (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sfatul meu : Pasul 1. Prefa-te ca ti-ai uitat parola. Apasa pe "forgot my id/password". Te duce mai nou dupa ce scrii ID-ul direct la intrebarea secreta. Pasul 2. Acum ca stii intrebarea secreta, prefa-te ca esti un hacker noob si incearca toate variantele posibile de raspuns. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ai noroc o sa ti-o amintesti sau o intuiesti, daca nu, dupa mai multe incercari ti se blocheaza contul o zi parca, dupa care poti sa o iei de la capat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pasul 3 : (tre sa fi trecut de pasul 1 sa ajungi aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Mail urgent la yahoo cu toate datele (restul in afara de raspunsul la intrebarea secreta le gasesti in My Account) Pasul 4: Asteapta cu rabdare sa iti raspunda vreun indian de la Customer Service si sa iti schimbe intrebarea si raspunsul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stupid Yahoo! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 02:52 AM |
|