![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve fetelor.
vroiam sa va intreb ce creme folosesc barbatii pe care voi ii cunoasteti? O sa revin si io cu amanunte. Sunt tare curioasa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ce subiect greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Refuza sa-si cumpere sampon:P Eu degeaba ii cumpar, ca tot pe al meu il foloseste (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar tine foarte mult la balsam de par (Lush), cred ca ar renunta mai repede la antiperspirant decat la balsam:P E drept, are un par foarte frumos blond, bogat si cret (combinati ideala ce mai:P, cand eu ma chinui zeci de minute cu o groaza de produse sa scot putin volum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) Antiperspirant, are si un parfum de la Calvin Klein, dar nu prea se da, numai daca alerg eu dupa el:P Gel de curatat pentru fata la el este egal cu gelul de dus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (acum Adidas foloseste) Crema deloc. Sa nu spun ca are un par de invidiat mai sus mentionat, si pielea...perfecta, uniforma, radianta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Poate ar trebui sa-mi reduc si eu din cosmetice:P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:58 AM |
|