![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,980 ![]() |
Vreau sa imi vopsesc parul cu vopsea permanenta dar in niste culori mai neobisnuite: kaki inchis sau gri inchis in cel mai rau caz. Aveti cumva idee cum sau unde pot realiza nebunia asta? Sunt din Bucuresti.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Nu a fost singurul topic vechi in care am scris. Nu stiam ca nu se pot redeschide. Dupa cum ai observat NU postez de dragul postarii, daca citesti ce am postat pana acum. Cred ca a fost prima sau a doua oara cand am postat pentru ca am avut un comentariu, si nu ceva until de spus. Si sunt foarte multi care comenteaza in cateva cuvinte, si incalca astfel regulamentul, si nu le spune nimeni nimic. Infine, am inteles, am fost atentionata, data viitoare o sa ma grija ce si cum postez. Dar as preciza ca totusi nu ar trebui sa fii asa de dura, puteai sa-mi spui si frumos, sa ma uit la data, data viitoare, si sa nu deschid topicuri inutile. Cred ca avea acelasi efect, si poate nu mi-ar fi picat asa de prost, ami ales ca nu a fost vorba de nu stiu ce greseala imensa...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:56 PM |
|