IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Abces dentar, remedii
Cleo
post Jun 22 2008, 07:27 PM
Post #1

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ieri fetita mea a venit sa-mi spuna ca are ceva bizarre in gurita ceva ca o biluta, cand ma uit un abces dentar de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... s-a vaitat zilele trecute insa tot ea a spus ca are o afta (asta-i o 'bucurie' care a luat-o de la mine din pacate) si eu i-am facut niste apa cu bicarbinat pt gargara (o alta solutie, dureroasa ce-i drept, este glicerina)

remediile pt abcesul dentar ar fi:
- tinctura de propolis, o bucatica de vata sau pansament imbibata cu tinctura si tinuta pe abces cateva ore.
- frunzele de patlagina, care-s miraculoase de altfel pe orice (!) bubita, scot absolut totul din ea

daca mai stiti altele va rog sa le adaugati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ToothFairy
post Jun 23 2008, 08:20 AM
Post #2

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Aaaa...atunci probabil despre un mic abces e vorba...ma gandeam ca pot fi incisivii central permanenti care dau sa erupa si bombeaza gingia in vestibul...si eu mi-amintesc ca faceam abcese de la multele dulciuri papate...si ma lua tata pe sus, mai mult fortata sa ma trateze..trebuie s-o convingi sa mearga la stomatolog...degeaba ii dai antibiotic...o sa tot recidiveze...degeaba ii dai antiinflamatorii...astea isi fac treaba numai pe moment...trebuie sa ii faca un drenaj de canal, sa se elimine puroiul, agentul patogen cu toti microbii care provoaca inflamatia...exact cum a zis si Maat..
Probabil o sa i`l lase deschis, si cand o sa pape tre` sa ii pui tu o vata sa nu intre papa acolo...bafta si da-ne vesti bune.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Cleo   Abces dentar   Jun 22 2008, 07:27 PM
Maàt   La medic. Trebe vazut ce e. Un abces dentar netrat...   Jun 22 2008, 08:02 PM
Cleo   mersi draga mea, stiu cu medicul din pacate ca mul...   Jun 22 2008, 09:23 PM
EmptyG   cleo, cati anisori are fetita ta si unde ar...   Jun 22 2008, 10:09 PM
Cleo   are 8 ani. este peste canin spre premolar   Jun 22 2008, 10:20 PM
EmptyG   Aaaa...atunci probabil despre un mic abces e vorba...   Jun 23 2008, 08:20 AM
Maàt   Si eu faceam multe in copilarie si tratamentu...   Jun 23 2008, 08:45 AM
Vrabiuta  

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 01:55 PM