![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ieri fetita mea a venit sa-mi spuna ca are ceva bizarre in gurita ceva ca o biluta, cand ma uit un abces dentar de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... s-a vaitat zilele trecute insa tot ea a spus ca are o afta (asta-i o 'bucurie' care a luat-o de la mine din pacate) si eu i-am facut niste apa cu bicarbinat pt gargara (o alta solutie, dureroasa ce-i drept, este glicerina)
remediile pt abcesul dentar ar fi: - tinctura de propolis, o bucatica de vata sau pansament imbibata cu tinctura si tinuta pe abces cateva ore. - frunzele de patlagina, care-s miraculoase de altfel pe orice (!) bubita, scot absolut totul din ea daca mai stiti altele va rog sa le adaugati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Aaaa...atunci probabil despre un mic abces e vorba...ma gandeam ca pot fi incisivii central permanenti care dau sa erupa si bombeaza gingia in vestibul...si eu mi-amintesc ca faceam abcese de la multele dulciuri papate...si ma lua tata pe sus, mai mult fortata sa ma trateze..trebuie s-o convingi sa mearga la stomatolog...degeaba ii dai antibiotic...o sa tot recidiveze...degeaba ii dai antiinflamatorii...astea isi fac treaba numai pe moment...trebuie sa ii faca un drenaj de canal, sa se elimine puroiul, agentul patogen cu toti microbii care provoaca inflamatia...exact cum a zis si Maat..
Probabil o sa i`l lase deschis, si cand o sa pape tre` sa ii pui tu o vata sa nu intre papa acolo...bafta si da-ne vesti bune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:55 PM |
|