![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ce parere aveti despre uleiurile esentiale? am tot citit in ultimul timp pe net despre ele si sunt tentata sa imi iau, voua care v-au placut in cazul in care ati incercat? m-ar interesa atat uleiuri volatile pentru aromoterapie, cat si cele esentiale..am inteles ca unele dintre ele ar fi bune de asemeni pentru ingrijirea tenului..astept sfaturi de la cunoscatoare...pupici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am citit undeva recent ca uleiurile esentiale nu ar trebui puse pe ten? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A mai citit cineva ceva asemanator?
Eu imi faceam masaj facial cu ulei de migdale...Aveam tenul frumos dupa, dar nu-mi dau seama ca de la masaj sau de la ulei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am folosit ulei de migdale, am inceput sa l folosesc in jurul ochilor mi a placut, cand am inceput sa l folosesc si pe frunte dupa cateva sapt mi s a ingrasat tenul de la el, mi s au facut cosuri deci nu l recomand decat in zonele uscate pt ca are tendinta sa ingrase tenul.
janis eu recomand ulei de masline+ulei catina mi se pare multttt mai eficient |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cate stiu eu, uleiurile esentiale sunt uleiurile 'mirositoare' ca sa zic asa, precum: levantica, menta,. eucalipt, lamaie, etc, care bineinteles ca nu trebuie puse pe ten nediluate. Daca ai un preparat pentru fata sau corp, dintr-un ulei de migdale de exemplu in care s-au adaugat o picatura-doua de ulei esential asa, pentru aroma, atunci nu ar trebui sa irite tenul. Insa depinde de la ten la ten, unele tolereaza combinatii mai puternice de uleiuri.
Deci, uleiurile de migdale, germeni de grau, masline, sunt uleiuri care se folosesc ca baza, in care se pot adauga sau nu cateva picaturi de ulei esential. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:57 PM |
|