IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme cu alunite
blu_dea
post Sep 20 2007, 02:11 AM
Post #1

Musafir

Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata.
ce fac???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
marioana
post Jun 23 2008, 10:52 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Da din TM..de Feier am auzit si eu, dar dupa ce am facut programare la Petrescu...si mai zicea cineva de la lucru ca nu e convins ca mai e asa de bun, ca era odata, dar acum a cam "imbatranit"...dar poate sunt doar zvonuri...
Sper sa fie totul in ordine, ma gandesc ca nici Petrescu nu astepta 2 saptamani sa faca biopsia daca i se parea grav... ea a zis doar ca arata dubios..
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Probleme cu alunite   Sep 20 2007, 02:11 AM
angeldust   Si eu am patit asta. De 2 ori chiar. Eu nu am apuc...   Sep 20 2007, 06:39 AM
EmptyG   Hey,nu fii speriata...si eu acu` 2 luni am pat...   Sep 20 2007, 12:36 PM
marioana   Mamei mele i-a aparut o alunita cam acum o luna, ...   Jun 23 2008, 08:26 PM
Maàt   Numai medicul iti poate spune acest lucru in urma ...   Jun 23 2008, 08:31 PM
marioana  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 10:26 PM