![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Am niste nervi de mor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Vreau sa m-aouc de facut mancare, ascut prima data cutitul cu care vreau sa trec la atac, incep sa tai si...inspre maner nu-i ascutit destul! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si doar stiu ca l-am ascutit cu mana mea, peste tot la fel.
Cum va ascutiti voi cutitele si mai ales cu ce? (ascutit inseamna ca taie o foaie de hartie ca untul) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
La mine n-a prea mers cu dosul farfuriei sau a canii, ma gandesc ca nu mai e asa abraziva marginea aia de la spalatul vaselor in masina.
In fine, am acum un aparat electric care face cutitul brici in cateva secunde, e ceva de genul asta (IMG:http://www.grillsportverein.de/upload_neu/2006/04/Graef.jpg) Chestia importanta e sa nu spalam cutitele cu apa fierbinte si nici cu solutii agresive. Si binenteles ca nu se baga in masina de spalat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:14 AM |
|