![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Da' Dumnezeu sa-i inteleaga, Empty. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
V-am zis eu ca si sarmalele ei le mananca cu piure de cartofi. (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#3
|
Musafir ![]() |
Uff, fetelor, mare dilema am la bucatarie. Husbandul meu s-a hotarat sa inceapa un regim alimentar fara gluten. Bun, eu am crezut ca treaba o sa fie relativ usoara, am cumparat paste facute din orez, faina de toate felurile gluten-free, si aseara m-am pus pe copt.
Am produs niste biscuiti din faina fara gluten care nu arata prea bine, insa sunt destul de gustosi, cu vanilie plus una bucata paine gluten-free cu care poti sa iti spargi capul. Dom'le faina asta n-are nici un chichirez, e ca un amidon si nu poti face prea multe din ea, desi dau ei retete acolo. No, mi s-a taiat elanul de tot, cred ca ma duc la magazin si cumpar de acolo produsele gluten-free, desi costa enorm, cateva feliute de paine costa vreo 2 lire. N-am ce sa fac, trebuie sa hranesc omul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:25 AM |
|