![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 16-January 06 From: Bucuresti Member No.: 151 ![]() |
cum pot scoate o pata de rugina (prov de la un nasture metalic) de pe o camasa de raiat?
Merci! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-June 08 Member No.: 4,122 ![]() |
hey,
am si eu o mare problema si se pare ca nu ma descurc singura de aceea va rog foarte mult cine poate sa ma ajute. Anul trecut mi-am cumparat o rochitica de vara absolut senzationala,am prins-o la reduceri in august .E alba cu niste flori negre.Anul trecut cand am spalat-o prima data am observat ca a iesit un pic din florile alea negre...dar cum am spalat-o in apa rece...si am scos-o imediat cum am vazut ca iese...nu se cunostea foarte tare.Acum am spalat-o din nou...tot in apa rece...dar s-a facut si mai urata...a iesit un fel de gri-albastrui din florile alea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum nu stiu ce sa fac...oare mai pot sa o scot alba din nou? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa incerc la o curatatorie?...Nu as vrea sa renunt la ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Astept solutii daca aveti!!! Multumesc mult!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:37 AM |
|