![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Mie imi plac cele cu spf mic pt ca ma bronzez repede.Voi ce folositi? A incercat cineva biz pin?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 23-February 08 Member No.: 3,353 ![]() |
Bun,am fost in excursie si am folosit bronze de la avon,cu factor de protectie 25.Am stat 6 zile,din 12 martie pana in 18 martie,acolo temperatura a fost cam pana in 35 de grade la orele de varf,ce-i drept nu am stat atunci.In rest temperatura a fost ok,dar am observat ca nu m-am bronzat bine,pt ca a fost factorul de protectie era prea mare pt mine,chiar daca nu m-am ars(oricum eu nu ma ard chiar asa de repede,am parul brunet si piele nu imi este alba)nu am fost multumita de bronz.Aici o sa mai am concediu in iunie,dar nush ce lotiune/spray/ulei sa folosesc pt a avea un bronz frumos...ma poate ajuta cineva??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-June 08 Member No.: 4,124 ![]() |
Bun , cu toate ca sunt destul de vechi anumite posturi, si chiar daca sunt de genul masculin mi-am facut cont numai pt a contrazice persoanele care isi dau cu parerea aiurea asupra lotiunii Piz buin.
Deci , doamna, sau domnisoara, Piz Buin & Avene sunt cele mai bune creme din lume . Testele despre care vorbiti sunt niste prostii , in primul rand nu cred ca ati testat vreo lotiune de genul asta ca sa spuneti ca au iesit foarte prost. Argumentul meu este urmatorul : Folosesc piz buin classic brown tanning lotion bronze, FACTOR DE PROTECTIE 2 !!! o am de o luna , in Constanta sunt 30-33 de grade zilnic iar eu stau la plaja in jur de 3-4 ore , intre orele 11 - 16 , majoritatea timpului cu fata spre soare. Sa specific, ca am tenul normal . Nu exista urme de rosu, arsuri sau alte urmari , si tineti cont de orele la care ma expun la soare. Folosesc piz buin , o data pe ora , fata + corp , si nu exista sa te arzi, asa ca nu inteleg cum au iesit prost la ACELE TESTE. 2. Culoarea pe care o ti-o da lotiunea asta in urma expunerii la soare , nu ti-o ofera multe creme . Am facut un experiment , ca sa fiu si mai concret , am stat 2 ore cu fata spre soare (cu piz buin ) iar cu spatele , 30 min , fara nici o crema. Vreau sa spun ca 30 de minute au fost deajuns sa ma usture pielea 2 zile si sa fiu rosu . Poate v-ati schimbat cat de cat parerea in ceea ce priveste aceasta firma , eu o folosesc de 3 ani si sunt foarte multumit . Dupa plaja folosesc Garnier spray ( in sticluta albastra ) Bronz placut (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:19 AM |
|