![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, nu am siut unde sa postez exact, dar vreau sa ma ajutati si pe mine cu o rugaciune pentru cei ce nu mai sunt. Eu nu prea stiu ce rugaciuni se spun in religia Ortodoxa dar vreau sa spun una in aceasta seara la priveghi pentru unchiul mamei mele care ne-a parasit in urma cu doar cateva ore. Mi-a fost ca un bunic si ma doare cumplit pierderea lui.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 07:12 PM |
|