IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Situatie de criza: cand femeia nu-i acasa, barbatu`... sta la masa!, sunt dezamagita.....
geta26
post May 24 2008, 07:16 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,076

Buna, am decis sa scriu acest topic pt sunt socata, as vrea niste pareri..........am aflat ieri de la mama ca acum 2 saptamani cand am fost in delegatie ca prietenul meu care s-a mutat in ap. meu(locuim doar noi doi) a adus pe cineva in apartament.
Mama mea a facut aceasta constatare pt ca dimineata cand a venit sa faca curatenie a gasit 2 farfuri, 2 furculite, ...tacamurile italiene ...aranjate frumos... s-a abtinut insa pana la urma mi a spus.
Initial am zis ca asa e el mai neglijent, ca poate a pus din greseala mai multe pe masa, dar totusi vorbim de mama mea care are 58 de ani si e trecuta prin viata in plus ea sigur imi doreste binele.
I-am spus prietenului meu, si mi a spus ca a mancat de 2 ori, s-a suparat si a plecat de acasa, sincer daca nu avea antecedente(acum 2 ani), si nu ma insela la inceputul relatiei ns. as fi avut mai multa incredere, faptul ca a plecat ma face sa cred ca este vinovat !
Sunt f suparata si nu imi vine sa cred ca ar fi putut sa aduca pe alta in patul ns.....
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ella27
post Jun 27 2008, 04:11 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,134

[/center]cine a facuto o data o mai face si a doua oara. barbatii nu pierd nici o ocazie de a ne insela. de ce a plecat? eu cred ca se simte cu musca pe caciula. doar pt faptul ca l-ai intrebat de acele tacamuri, eu cred ca nu trebuia sa plece. sau poate a asteptet momentul, ca sa poa sa plece. daca e sa fie al tau se intoarce, daca nu se intoarce nu a fost sa fie al tau. inseamna ca meriti ceva mai bun. daca nu vine inapoi sa nu iti para rau. nu merita sa plangem pt ei. sunt convinsa ca viata iti rezerva ceva mai bun.ceva care sa te merite si sa te respecte mai mult si sa te pretuiasca.[size="2"][/size][center]
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
geta26   Situatie de criza: cand femeia nu-i acasa, barbatu`... sta la masa!   May 24 2008, 07:16 PM
Maàt   ...deci intrebarea ta care ar fi? daca te-a insela...   May 24 2008, 07:32 PM
geta26   Jun 20 2008, 10:37 AM
ella27  
cine a facuto o data o mai fac...   Jun 27 2008, 04:11 PM
Pabibabum   Pai daca el te inseala tu de ce nu il inseli ? Aaa...   Jun 30 2008, 03:45 PM
Maàt   <...   Jun 30 2008, 04:09 PM
Pabibabum   pai hai sa ne cunoastem. incepe tu. nume? sex? cat...   Jun 30 2008, 10:17 PM
rozy   esti venit/a direct de pe mirc? asl pls? :lol:   Jun 30 2008, 10:23 PM
LostWhispers  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:09 PM