![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper ca am vazut bine, topic pentru baie nu avem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In primavara musai neaparat sa imi reamenajez baia. Momentan arata cam jalnic, cu bucati de faianta picate, cu o vana toata ruginita, etc. Si m-ar interesa ideile si parerile voastre legate de mai multe aspecte: 1. Cam ce se poate face dragut dintr-o baie obisnuita de bloc, 3 metri pe 1.5 metri? Daca aveti si ceva poze ar fi excelent. 2. Daca vi-ati amenajat baia recent, m-ar interesa cam la cati dinero v-a ajuns toata povestea, sa am o idee macar asa in mare. 3. Cada de baie - din ce material e mai buna? Ca am auzit tot soiul de pareri...ca alea din acril si fibra de sticla se deterioreaza foarte repede, ca din alea de fonta nu se mai prea gasesc si oricum sunt prea grele...etc etc |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, cand ne-am redecorat noi apartamentul m-a ajutat o amica arhitect (am mai spus pe aici). N-am auzit-o sa spuna ca toata casa trebuie sa fie in acelasi ton. Atata timp cat camerele sunt despartite cu usi, holuri, poti sa nu faci chiar aceleasi nuante. Ideea e sa nu fie o trecere prea fortata si contrastanta.
Angelu', pozele puse de fete sunt f dragute, unele fanteziste (si deosebit de scumpe, de ex, aia cu cada cu portiune de sticla), imi place verdele ala crud si-mi place si cada cu masca de lemn. Dar ma gandesc ca oricat de tratat ar fi lemnul ala, in baie se fac aburi, lac...nu stiu cum va rezista. Cada de fonta e cea mai buna si sa stii ca daca cauti, vei gasi. N-au disparut complet de pe piata. Noi ne-am facut baia bleu deschis cu insertii pe alocuri de albastru ultramarin (care aveau un desen cu melci, caluti de mare). Cada, chiuveta cu picior, wc-ul (apropo asta-i o bijuterie, ca ne-a costat cam mult) toate albe si usa de la baie e tot alba, de termopan (pe partea din interiorul baii, are plastic alb, iar in exterior in dressing, are oglinda). Mi se pare o idee buna, dat fiind ca-i si izolator fonic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:12 PM |
|