![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper ca am vazut bine, topic pentru baie nu avem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In primavara musai neaparat sa imi reamenajez baia. Momentan arata cam jalnic, cu bucati de faianta picate, cu o vana toata ruginita, etc. Si m-ar interesa ideile si parerile voastre legate de mai multe aspecte: 1. Cam ce se poate face dragut dintr-o baie obisnuita de bloc, 3 metri pe 1.5 metri? Daca aveti si ceva poze ar fi excelent. 2. Daca vi-ati amenajat baia recent, m-ar interesa cam la cati dinero v-a ajuns toata povestea, sa am o idee macar asa in mare. 3. Cada de baie - din ce material e mai buna? Ca am auzit tot soiul de pareri...ca alea din acril si fibra de sticla se deterioreaza foarte repede, ca din alea de fonta nu se mai prea gasesc si oricum sunt prea grele...etc etc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
da, astea erau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si mai postasem ceva dar in bulibaseala cu uite mesajul, nu e mesajul a disparut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) so, ma gandisem ca ai putea sa alegi gresia intr-o culoare mahon sau wenge, o faianta alba cu placi mari pe pereti (dar sa nu fie deloc mata) si mobilierul de baie (masca de chiuveta si eventual un copr suspendat in care sa iti pui una alta) intr-o nuanta de rosu cam cum e bara de la elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te intrebasem daca ai geam pentru ca initial m-am gandit sa faci unul din pereti intr-o culoare un pic mai inchisa decat ceilalti, dar apoi mi-am dat seama ca in nici un caz acesta nu ar trebui sa fie peretele opus usii (care de obicei este cel cu geam) pentru ca ti-ar ingusta si mai mult incaperea. oricum, ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu daca as avea o baie un pic mai mare mi-as face-o in culori pastelate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:31 PM |
|