![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper ca am vazut bine, topic pentru baie nu avem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In primavara musai neaparat sa imi reamenajez baia. Momentan arata cam jalnic, cu bucati de faianta picate, cu o vana toata ruginita, etc. Si m-ar interesa ideile si parerile voastre legate de mai multe aspecte: 1. Cam ce se poate face dragut dintr-o baie obisnuita de bloc, 3 metri pe 1.5 metri? Daca aveti si ceva poze ar fi excelent. 2. Daca vi-ati amenajat baia recent, m-ar interesa cam la cati dinero v-a ajuns toata povestea, sa am o idee macar asa in mare. 3. Cada de baie - din ce material e mai buna? Ca am auzit tot soiul de pareri...ca alea din acril si fibra de sticla se deterioreaza foarte repede, ca din alea de fonta nu se mai prea gasesc si oricum sunt prea grele...etc etc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
uite si aici niste idei (flip cu next si pe pagina principala a bailor ai diferite stiluri, contemporan, clasic, rustic etc si flip tot cu next)
baia care apare prima in link e superba imo si foarte realizabila. ptii ca nu merge direct pe bai. daca selectionezi la sali de baie stilul european prima baie mie imi place tare acum, foarte faine exemplele insa cu cat e mai sofisticat cu atat e mai costisitor spre foarte costisitor si IMO nu merita sa-ti rupi buzunarul pt baie. Combinatia alb maron mi se pare foarte eleganta. Insa nu vad de ce e obligatoriu maronul si in baie, cand sint culori de bleu, galben etcetc superbe dar repet, foarte classy si combinatia alb maron. De ex in poza a-2a de la chinte imi place tare detaliul acela la perete placa alba si dunga maron. Daca o faci uni poti sa te joci cu accesoriile, cu perdelele de dus, cu covorasele, cu prosoapele, oglinda, un cosulet de rufe, suporturile pt periuta de dinti, pt perii de par etc etc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/baie.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:18 PM |
|