![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Parintii mei isi construiesc o casa si eu as vrea sa facem si o piscina. Am tot cautat pe net dar preturi nu prea afiseaza pe site-uri cei ce le comercializeaza. Sunt curioasa la cat poate ajunge o piscina nu foarte mare, cam 10 m pe 4 m si adanca de de la 1.20 m la 1.80 - 2 m. Sare de 20.000 de euro pretul total sau se incadreaza pana in 5.000-10.000?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Pink, nu stiu exact la ce fel de piscina va ganditi. Ai mei au facut o piscina (nu din aia "prefabricata") de 7.5x4 si adancime de 1.60. A costat, in jur de 6000 lei- anul trecut- dar greseala a fost ca nu au izolat-o (asa ca nu stiu cam cat ar costa si cu aceasta operatiune). Acum mai depinde si daca pui gresie/faianta (noi nu am pus si acum ne pare rau) - e mai greu de curatat/intretinut. O alta chestie extrem de importanta...puneti filtre de curatare a apei sau nu (noi nu am pus), dar stiu ca pretul e mare si nu am considerat rentabila investitia. Probabil sunt multe alte aspecte de luat in calcul..acum depinde ce anume vreti.
PS. in pretul asta nu am pus si pavajul din jurul piscinei (e aprox 75 lei mp). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:34 AM |
|