![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt niste pastile chinezesti, de a innebunit toata lumea cautandu-le. Sunt pe baza de extracte de plante si alte dracarii chinezesti si sunt adjuvanti in cura de slabire. Nush care e principiul pe care se bazeaza insa chiar functioneaza, in sensul ca iti taie pofta de mancare, dar in asa hal ca manci stiind ca trebuie sa supravietuiesti, dealtfel nu-ti trebuie nimic, dar credeti-ma nimic in afara de apa.
Eu am luat pt tata si am zis sa vad si eu ce efect au. Am luat 2 zile timp in care nu am mancat decat un mar si ala fortat, insa nici n-am putut dormi noaptea ca-s energizante, chiar daca iei numai una pe zi dimineata. All in all, am 48-49 kile, in conditiiile in care normal sunt pe la 51. Ei, mai pun la socoteala ca am avut parte si de ceva framantari in ultima vreme. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:26 PM |
|