![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Booooon.. sa va explic cum sta situatia: avem in Grecia un foarte bun prieten care are fabrica de haine si produce haine pentru femei si barbati.
Hainele sint foarte faine, cu preturi care incep de la 60-70 lei noi, insa de o calitate ireprosabila: in Romania nu gasesti haine asa misto la raportul asta pret / calitate. Ma bate gindul sa deschid inca o firma si sa incep si o alta afacere de vindut haine online, pentru ca oferta de gen in Romania este aproape inexistenta iar eu am si piinea si cutitul in mina: din net traiesc, din intretinut servere, facut si promovat siteuri care sa vinda... Am nevoie de ajutorul vostru, deci va intreb, petnru ca targetul de piata este fix pe profilul nostru, al celor care frecventam forumul elady (evidamente si al meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Deci, va vintreb: ati cumpara haine online? Ce v-ar face sa cumparati haine online? Iar daca nu, de ce? Va intreb aceste lucruri pentru ca am incredere in judecata voastra. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Super super Maat, abia astept! numai sa mai intru in marimea 36 ca inainte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:06 PM |
|