![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Am o bratara, de argint, care imi e mare si o pereche de cercei, tot de argint, care mi s-au rupt si nu stiu unde sa ma duc sa le repar. Nu am gasit decat bijutieri care lucreaza cu aur, nu si cu argint! Stie cineva unde as putea incerca?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am primit un superb inel de lodogna de la iubitul meu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
Problema este ca, pe langa bucuria lesne de inteles, am acum o noua grija urgenta: trebuie sa il stramtez. Nu cumva stiti voi un bijutier serios in Bucuresti care micsoreaza aur alb? Am intrebat la unul si mi-a spus ca lipitura se face cu aur galben, ceea ce ar arata rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Multumesc pentru orice sugestie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 3-July 08 Member No.: 4,175 ![]() |
Am primit un superb inel de lodogna de la iubitul meu :indragostita: . Problema este ca, pe langa bucuria lesne de inteles, am acum o noua grija urgenta: trebuie sa il stramtez. Nu cumva stiti voi un bijutier serios in Bucuresti care micsoreaza aur alb? Am intrebat la unul si mi-a spus ca lipitura se face cu aur galben, ceea ce ar arata rau :(. Multumesc pentru orice sugestie :kiss:. Buna!Sunt utilaje care strimteaza inelele fara a taia sau lipi.Un bijutier bun trebuie sa aiba.Succese!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 04:44 AM |
|