![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Dragele mele, prietenului meu i s-a spus acum doua zile, in urma unor analize, ca are colesterolul de 3 ori mai mare decat in mod normal. I s-au recomandat ceva pastile, pe care ar trebui sa le ia vreo 6 luni.
Eu vreau sa stiu insa cum se poate rezolva aceasta problema pe cale naturala. Ce alimente duc la cresterea lui si ce alimente ajuta la scaderea lui? Am auzit ca lamaiile ar fi bune. Stiti vreun tratament naturist, care are la baza aceste lamai? Stiti alte metode? Scrieti-le aici, va rog. :-* |
|
|
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact discutia asta am avut-o zilele trecute cu o doctorita care e iesita la pensie, si tot la fel ii zicea mamei mele ca analizele is bune, ca pana acum nu asta era limita colesterolului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Oricum, ea a spus ca spera mai degraba sa fie ceva de bine si sa sperie oamenii sa mai manance junk food(tradus fata de ce a zis ea in romana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), decat sa fie doar o modalitate de a mai baga pastile in oameni.
In ceea ce priveste tratamentul, pentru persoanele care nu au colesterolul foarte mare, usturoiul se foloseste cam in acelasi fel cu boabele de mustar, adica un catel de usturoi intreg, fara sa fie mestecat, cu jumatate de ora inainte de masa. Multe cunostinte de-ale noastre au rezolvat cat de cat problema in acest mod, bineinteles cu regimul de rigoare. Sanatate multa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:52 PM |
|