![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pana acum 3 luni nu foloseam anti-cearcan, dar de cand am slabit e musai sa astup gropitele conturate sub ochi. Acum folosesc Clinique-All About Eyes Concealer si sunt super multumita de el.
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/anticearcan.jpg) Cel mai mult imi place ca se adapteaza la pigmentul pielii si nu se strange in linia fina de sub ochi cu care m-am pricopsit recent. In plus, e super hidratant. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am mai incercat produse similare de la The Body Shop si Revlon, dar nu am fost la fel de multumita. Cred ca ma reprofilez pe Clinique. Voi ce folositi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
As avea o intrebare prostuta, pt ca pana acum n-am folosit anticearcan (am folosit ceva creme dar fara efect). Este un fel de crema? Sau are si culoare care se poate folosi numai daca punem si fond de ten sau pudra peste?
Ma scuzati ca intreb ceva asa de elementar... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:16 PM |
|