IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Anti-cearcane, recomandari
Ala80
post Jan 6 2008, 01:59 PM
Post #1

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pana acum 3 luni nu foloseam anti-cearcan, dar de cand am slabit e musai sa astup gropitele conturate sub ochi. Acum folosesc Clinique-All About Eyes Concealer si sunt super multumita de el.
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/anticearcan.jpg)
Cel mai mult imi place ca se adapteaza la pigmentul pielii si nu se strange in linia fina de sub ochi cu care m-am pricopsit recent. In plus, e super hidratant. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Am mai incercat produse similare de la The Body Shop si Revlon, dar nu am fost la fel de multumita. Cred ca ma reprofilez pe Clinique.

Voi ce folositi?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
janis
post Jul 5 2008, 10:32 PM
Post #2

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

As avea o intrebare prostuta, pt ca pana acum n-am folosit anticearcan (am folosit ceva creme dar fara efect). Este un fel de crema? Sau are si culoare care se poate folosi numai daca punem si fond de ten sau pudra peste?

Ma scuzati ca intreb ceva asa de elementar... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Ala80   Anti-cearcane   Jan 6 2008, 01:59 PM
walpurgik   Mie mi-a placut un YSL, insa baton-crema, nu cel c...   Jan 6 2008, 02:13 PM
kalua   Touche eclat de la Yves Saint Laurent de vreun dec...   Jan 6 2008, 02:14 PM
Cleo   ...   Feb 19 2013, 10:15 AM
Diana   :welcome: la noi, Dacys! :)   Feb 19 2013, 10:47 PM
cristinabl   Eu am cearcane de cand ma stiu...o data cu varsta,...   Feb 20 2013, 08:32 AM
2 Pages V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 01:16 PM