IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pudra minerala, Mai buna decat fondul de ten sau pudrele normale?
Magnolia
post May 8 2008, 02:46 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,826

Ciao, fetelor! M-am gandit sa duc subiectul asta in discutie, sa vad ce parere aveti. Se zice ca e mult mai buna si benefica pentru ten decat fondul de ten si restul pudrelor. Ce ziceti? Eu am inceput s-o folosesc si tre sa spun ca-mi place f mult. Si mi se pare tenul mai liber decat cu fond de ten . Trebuie sa spun ca am fost o consumatoare avida de fond de ten, nu ieseam din asa fara el pe fata.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Magnolia
post May 14 2008, 06:08 PM
Post #2

Contaminat
*

Member No.: 3,826

Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinerals, produsa de Bare Esscentuals si se vinde in magazinele Sephora (si se mai poate cumpara si de pe unele site-uri de specialitate). M-am uitat la compozitie si pare foarte faina, simpla, adica are numarul cel mai mic de ingrediente din cele pe care le-am vazut pana acum la alte pudre minerale, doar 5:
* Titanium Dioxide
* Zinc Oxide
* Mica
* Iron Oxide
* Bismuth Oxychloride.

+Quote Post
Dahnah
post Jul 7 2008, 10:39 AM
Post #3

Contaminat
*

Member No.: 4,187

QUOTE(Magnolia @ May 14 2008, 06:08 PM) *
Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinerals, produsa de Bare Esscentuals si se vinde in magazinele Sephora (si se mai poate cumpara si de pe unele site-uri de specialitate). M-am uitat la compozitie si pare foarte faina, simpla, adica are numarul cel mai mic de ingrediente din cele pe care le-am vazut pana acum la alte pudre minerale, doar 5:
* Titanium Dioxide
* Zinc Oxide
* Mica
* Iron Oxide
* Bismuth Oxychloride.

Eu nu stiam de faza ca daca are multe ingrediente e ceva rau, ca deh toate in naturale si fiecare isi are rolul lui (am o lista cu fiecare ingredient si ce face). Atentie insa ca Bismuth poate crea reactie alergica. BE e cea mai renumita marca de mineral makeup, dar nu si cea mai buna, multe femei au avut iritatii tocmai de la acest ingredient.

Faza ca sa nu contina talc e mai mult de zvon (ca poate fi cancerigen), dar neconfirmat.
Vedeti ca unele ingrediente nu pot fi folosite pt. buze, cum ar fi Ultramarine (nu mai stiu daca doar cel albastru sau toate)

Nu e problema daca nu se vand la noi, fetelor... Ebay sa traiasca, preturi mult mai mici, chiar si platind posta. Nu ezitati sa cumparati de acolo.

QUOTE(janis @ Jun 8 2008, 10:35 AM) *
apa termala de care folositi la sfarsit? as vrea si eu sa-mi cumpar...dar sa pun peste pudra? am citit pe forum ca multa lume il foloseste asa, o sa incerc si eu.
hm...ma gandeam sa-mi iau de la vichy. ce credeti?

Buna si apa termala, dar garantat: solositi simpla apa purificata (eu ii adaug 2 picturi de lamaie pt ten gras), are acelasi efect. To set the powder. Alternative pentru cei care nu vor sa arunce cu banii in vant.

Cat costa la noi pudra minerala de la Maybelline? Stiu ca cea de la L'oreal e vreo 550 mii, nu? A incercat-o cineva?

+Quote Post

Posts in this topic
Magnolia   Pudra minerala   May 8 2008, 02:46 PM
asgaard   Eu mi-am luat Double compact mineral de la Sephora...   May 8 2008, 02:53 PM
Magnolia   Eu am stat pe net cateva zile sa ma documetez de c...   May 8 2008, 03:03 PM
Fanny   Magnolia :welcome: Sper sa te simti bine la noi.   May 8 2008, 03:29 PM
Magnolia   Multumesc, Fanny!   May 8 2008, 04:58 PM
Cleo   Magnolia bine ai venit :) am citit zilele trecute...   May 8 2008, 05:10 PM
Magnolia   Merci, Cleo! Ciao! :)   May 8 2008, 05:55 PM
georgy_georgy   hmm....deci e mult mai buna?cam care ar fi diferen...   May 9 2008, 12:44 PM
Magnolia   Pai cica e mai buna pt ca are minerale in compozit...   May 9 2008, 08:39 PM
happyCat   Da, chestia cu dormitul cu pudra minerala pe fata ...   May 10 2008, 06:53 PM
kalua   Prietena mea care-i un as in ale machiajului e inn...   May 10 2008, 07:01 PM
bebe_maria   Kalua care de la sephora? Marca sephora?   May 10 2008, 10:03 PM
kalua   Da, da, marca lor. OT: tot de-acolo mi-a adus nist...   May 10 2008, 10:26 PM
Magnolia   Da, happyCat, si eu m-am uitat la lista de ingredi...   May 12 2008, 10:21 PM
kalua   May 13 2008, 01:56 PM
Cleo   de la MAC? care-o fi aia? Am si eu una de la ei cu...   May 13 2008, 02:50 PM
kalua   Pai MAC are una singura cu minerale, Mineralize ...   May 13 2008, 03:17 PM
Nimphetamin   Eu am o pudra libera de la Clinique. Nush daca e m...   May 13 2008, 03:19 PM
Magnolia   Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinera...   May 14 2008, 06:08 PM
happyCat   Kalua, pudra aia Bare Escentuals se gaseste si la ...   May 14 2008, 09:19 PM
Dahnah  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:36 AM