![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,826 ![]() |
Ciao, fetelor! M-am gandit sa duc subiectul asta in discutie, sa vad ce parere aveti. Se zice ca e mult mai buna si benefica pentru ten decat fondul de ten si restul pudrelor. Ce ziceti? Eu am inceput s-o folosesc si tre sa spun ca-mi place f mult. Si mi se pare tenul mai liber decat cu fond de ten . Trebuie sa spun ca am fost o consumatoare avida de fond de ten, nu ieseam din asa fara el pe fata.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,826 ![]() |
Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinerals, produsa de Bare Esscentuals si se vinde in magazinele Sephora (si se mai poate cumpara si de pe unele site-uri de specialitate). M-am uitat la compozitie si pare foarte faina, simpla, adica are numarul cel mai mic de ingrediente din cele pe care le-am vazut pana acum la alte pudre minerale, doar 5:
* Titanium Dioxide * Zinc Oxide * Mica * Iron Oxide * Bismuth Oxychloride. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,187 ![]() |
Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinerals, produsa de Bare Esscentuals si se vinde in magazinele Sephora (si se mai poate cumpara si de pe unele site-uri de specialitate). M-am uitat la compozitie si pare foarte faina, simpla, adica are numarul cel mai mic de ingrediente din cele pe care le-am vazut pana acum la alte pudre minerale, doar 5: * Titanium Dioxide * Zinc Oxide * Mica * Iron Oxide * Bismuth Oxychloride. Eu nu stiam de faza ca daca are multe ingrediente e ceva rau, ca deh toate in naturale si fiecare isi are rolul lui (am o lista cu fiecare ingredient si ce face). Atentie insa ca Bismuth poate crea reactie alergica. BE e cea mai renumita marca de mineral makeup, dar nu si cea mai buna, multe femei au avut iritatii tocmai de la acest ingredient. Faza ca sa nu contina talc e mai mult de zvon (ca poate fi cancerigen), dar neconfirmat. Vedeti ca unele ingrediente nu pot fi folosite pt. buze, cum ar fi Ultramarine (nu mai stiu daca doar cel albastru sau toate) Nu e problema daca nu se vand la noi, fetelor... Ebay sa traiasca, preturi mult mai mici, chiar si platind posta. Nu ezitati sa cumparati de acolo. apa termala de care folositi la sfarsit? as vrea si eu sa-mi cumpar...dar sa pun peste pudra? am citit pe forum ca multa lume il foloseste asa, o sa incerc si eu. hm...ma gandeam sa-mi iau de la vichy. ce credeti? Buna si apa termala, dar garantat: solositi simpla apa purificata (eu ii adaug 2 picturi de lamaie pt ten gras), are acelasi efect. To set the powder. Alternative pentru cei care nu vor sa arunce cu banii in vant. Cat costa la noi pudra minerala de la Maybelline? Stiu ca cea de la L'oreal e vreo 550 mii, nu? A incercat-o cineva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:36 AM |
|