![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,198 ![]() |
prezenta sunt si eu la discutii si ma bucur enorm ca am descoperit topicul asta pe forum. Iata cum sta treaba, in Februarie am fost diagnosticata cu agorafobie. Nu am atacuri de panica , dar am o frica care ma insoteste peste tot. In unele zile e mai mare si atunci nu-mi doresc sa fac altceva decat sa ajung acasa, in pat. In alte zile e chiar ok, is chiar normala, doar ca e tot acolo, undeva , ascunsa si o simt si ma astept sa apara.Prostia pe care am facut-o, si nu o recomand la nimeni, a fost ca timp de 3 anide zile am crezut ca o sa treaca de la sine. In fine intr-o zi pe autobuz am fost cat pe ce sa plang, atat de mare mi-a fost frica si atunci m-am hotarat sa merg la psihiatru. Zis si facut, de atunci fac tratament, dar nu pot sa zic ca e mai bine, si din cate am observat tot efortul nu sta in medicamente ci in propria mea vointa de a scapa. E un drum lung si nu neaparat cu un deznodamant fericit. Daca maisufera cineva de aceasi afectiune as aprecia sa am cu cine discuta, pentru ca cei care nu au simtit o astfel de frica nu te pot sfatui, si apoi cred ca simpla conversatie face bine. De un lucru mi-e teama: timp de 2 luni is in vacanta, deci nu mai sunt obligata sa merg la servici, si mi-e frica ca nu o sa ies din casa, o sa ma izolez, iar apoi in Septembrie o sa-mi revina frica aceea teribila de spatiile deschise. Cam atat , astept raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:49 PM |
|