![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi si eu de raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai am vreo doua intrebari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 1. Ti s-a intamplat in timpul asta de cand ai inceput sa ai aceste simptome sa calatoresti intamplator in vreun loc unde nu te cunoaste absolut nimeni? Un oras strain de exemplu. Ai observat vreo schimbare? simptomele s-au ameliorat sau inrautatit in conditiile astea? 2. Cam care e gradul tau de self-confidence apreciat de tine pe o scara de la 1 la 10? Esti genul pentru care conteaza "ce zice lumea" sau genul care spune tot ce ii trece prin cap fara sa ii pese de consecinte? 3. ultima intrebare din mesajul trecut la care nu mi-ai raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 08:21 PM |
|