![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,198 ![]() |
Da am calatorit, niciodata din impuls propriu, intotdeauna in interes de serviciu, iar drumul pana acolo era stresant, obositor, si incercam sa-mi rezolv o masina care sa ma duca si sa ma aduca, dar o data ajunsa acolo totul era ok, nu-mi era frica, nu vroiam sa fiu acasa, imi faceam datoria, vorbeam cu oamenii, glumeam, pe scurt socializam.
Cata incredere am in mine? Nu stiu daca as putea sa-mi dau o nota, intotdeauna spun ce am pe suflet, direct si explicit, doar ca nu-mi place sa ranesc oamenii asa ca analizez situatia, iau in considerare persoana careia ma adresez si apoi trec la atac. Nu urasc oamenii (pe vremea cand faceam naveta nu puteam sa-i vad pe strada) dar nu-i urasc, doar ca atunci cand ies afara ma vad singura, nimeni nu stie ce simt, toata lumea pare asa stapana pe propriile emotii si pe propriul corp incat eu ma vad singura, iar restul oamenilor sunt straini, oameni care nu ma pot intelege si care nu ma pot ajuta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:48 PM |
|