![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mesaj de la ion_magda:
QUOTE buna...este prima oara cand intru pe un forum si nu prea ma pricep..cum merg treburile pe aici...eu am intrat pentru ca ma framanta ceva de mult timp...problema cancerului de col uterin.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vreau sa vb cu mai multe fete,femei despre asta , sa aud mai multe pareri...cum sa fac...??? astept raspuns..multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
danny in primul rand multa sanatate si tine capul sus. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Imi pot imagina prin ce treci insa ca o alinare cancerul de col uterin are prognoze foarte bune si asta pt ca este operabil. Perioda care urmeaza nu este una foarte fericita insa cu operatia si dupa caz chimioterapia si radioterapia ai mari, MARI, sanse sa te vindeci 100%. PS tumorile pot fi maligne- cancerul si benigne - nu e cancer |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,221 ![]() |
multumesc mult pt incurajari...dar al meu a fost diagnosticat clar....malign.acum ma rog sa nu fie si unul invaziv,cu metastaze in alte organe.
sper sa fie intr-un stadiu primar..desii ce am citit pe net despre acest timp tacut de cancer nu m-a incurajat deloc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 02:06 PM |
|