![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de ieri imi e div ce in ce mai rau.Nu stiu ce se intampla in zona...X... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ma ustura groaznic,am senzatia de a urina ft des,contactul sexual e dureros.Se poate sa fie o raceala localizata acolo?Pt k am facut multe imprudentze lately(de a umbla desculta,de a m,erge la bazin cand apa era ft rece...) Va rog,dati-mi un sfat,k nu mai pooot! va pup si va multumesc anticipat! A,si am uitat s amentzionez si o durere surda jos,cam pe acolo pe unde doare cand am ciclu... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,204 ![]() |
Am 16 ani si evident parintii mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala,mi-a debutat acum 8 zile o cistita,am luat sumetrolim 7 zile(2 comprimate de 2ori pe zi),am avut senzatia ca m-a lasat insa nu a fost asa,de ieri am inceput cu albastru de metil de 2 ori pe zi si m-a lasat deja ,ma simt mult mai bine,oricum maine aveam de gand sa merg sa fac o urocultura(fara parinti).Problema este ca mama s-a hotarat sa ma duca la medic,bine inca nu mi-a spus nimic concret dar asa a insinuat desi m-am chinuit pe cat posibil sa o fac sa creada ca imi este mult mai bine,si imi este frica ca la examenul de urina sa se descopere ceva legat de faptul ca nu mai sunt virgina.Imi puteti spune daca este posibil?Macar sa stiu la ce sa ma astept.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 09:47 PM |
|