![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ci fac fetili? Mi-o fost dor de voi. Mi-am facut una bucata din concediul de vara asta in Turcia si m-am intors azi dimineata, cu 12 ore inainte de termen ca asa i s-o cascat companiei aeriene sa modifice zborul. Intrucat era invazie rusnaca si altceva decat davai-davai n-am auzit toata ziua nici macar de la localnici m-am gandit la o vizita in Rusia, pentru ca simt cum se subtilizeaza un pitic mofturos pe creierul meu care tropaie ca St Petersburg nu trebuie ratat in viata asta de om.
Va ofer din Turcia spre scaldat bazinul Cleopatrei cu apa termala care intinereste si o gradina in semn de relaxare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03100_resize.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03176_resize.jpg) |
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scot de la naftalina subiectul asta pentru ca ma bate un gand sa fac o iexursie in Turcia si am nevoie de cat de multe informatii. Intr-un final am reusit sa gasesc o pretina care ar fi dispusa sa mearga cu mine, numa nu ne prea sincronizam cu perioada. Dar poate reusim pana la urma.
Ideea e urmatoarea: Turcia - Kusadasi Problema numarul 1 e urmatoarea: la amandoua ne tataie rau dosul sa ne urcam in avion. Ultima data cu avionul tot impreuna am fost in Grecia si asa ne-o zguduit mai frate de ne-a intrat frica in toate oasele si cam pica varianta asta, desi ar fi fost cu siguranta cea mai buna. Cat dureaza totusi zborul? De la Bucuresti sau Cluj. A doua optiune ar fi cu masina personala, faza la care ar trebui sa conduca numai ea, pentru ca eu is incepatoare si inafara de un singur drum de la Cluj in Moldova acasa altul nu am mai facut inafara orasului. Si eu merg incetisor si cu grija si daca nu cunosc drumul mi-e frica, etc. In concluzie nu am incredere in mine pe autostrazi si drumuri asa lungi. No, si ne-am gandit noi asa ca ce-ar fi sa ne stabilim niste repere sa ne oprim pe drum sa dormim in alte locuri si sa vizitam locurile respective ... si asa sa nu fie asa obositor drumul cu masina. Zicem noi. Sa vizitam asa usurel sa nu ne obosim. Si aici va intreb pe voi... ati mai fost careva cu masina in Turcia, Kusadasi? Care e ruta cea mai buna? Cat dureaza? Unde ar fi interesant de oprit pe parcurs? Apoi alta problema.. oare gasesc la agentii de turism sejururi fara transport inclus? Apoi: chestii necesare de stiut pentru vacantele in Turcia. S. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:02 PM |
|