![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-June 08 Member No.: 4,038 ![]() |
buna!Unde as putea sa gasesc si eu costume de baie cu totul:Dsi cu spatele gol...sau cel putin costumul sa aibe doar o dunga pe burtik...Vreau ceva frumos..si nush unde sa gasesc...Spuneti-mi si mie niste site-uri cu ajea ceva..Va rog!astept mesajele voastre
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
LaurS, topicul deschis de tine se numeste "despre femei", nu "LaurS si iubita lui". Deci este o tema generala. Dupa ce iti lamuresti problema poate veni altcineva care la randul lui are o problema si cere ajutorul. Topicul nu ti-a apartinut chiar daca tu l-ai deschis. Ce ne-am face daca pentru fiecare problema sentimentala a unei persoane s-ar deschide un nou topic? Al tau a fost binevenit si ai primit si raspunsuri, nu? Deranjant a fost modul tau de exprimare....u MAY close the topic now, sau ceva in genul asta, ca si cum ii dadeai permisiunea. Nu este o regula sa se aplice si aici ce se intampla pe alte mult forumuri, n-ai avut timp sa ne cunosti dar chiar suntem altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:47 PM |
|