![]() |
![]() |
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit un motanel acum cateva zile,are aprox o luna jumate si de o zi doua are diaree.Din prima zi cand l-am luat am observat ca este mai blegut,dar am crezut ca asa e felul lui.Cu Giony pisicul meu se joaca,dar totusi daca il luam in brate putem face ce vrem cu el ca nu se impotriveste (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Oare e bolnav?voi ce credeti ca are?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu-i da inca doctoria, dar suna-l pe vet maine la prima ora sa-l intrebi ce si cum.
Despre susu: observa daca e un colt unde isi face cu preponderenta nevoile si instaleaza-i acolo litiera proprie si personala. De asemenea, fa-l sa inteleaga ca ala e locul pentru nevoile personale, ducandu-l dimineata si seara acolo. O pisicuta se obisnuieste relativ rapid cu tabieturile astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi inchipui ca avand 3 pisoi e dificil sa-i ai obiecte separate pentru fiecare mustacios, dar, daca il vezi ca nu se obisnuieste la litiera comuna, monteaza-i una numai pentru el, sa se simta special. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:20 AM |
|