![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ci fac fetili? Mi-o fost dor de voi. Mi-am facut una bucata din concediul de vara asta in Turcia si m-am intors azi dimineata, cu 12 ore inainte de termen ca asa i s-o cascat companiei aeriene sa modifice zborul. Intrucat era invazie rusnaca si altceva decat davai-davai n-am auzit toata ziua nici macar de la localnici m-am gandit la o vizita in Rusia, pentru ca simt cum se subtilizeaza un pitic mofturos pe creierul meu care tropaie ca St Petersburg nu trebuie ratat in viata asta de om.
Va ofer din Turcia spre scaldat bazinul Cleopatrei cu apa termala care intinereste si o gradina in semn de relaxare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03100_resize.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03176_resize.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Scorpi imi dau cu parerea si eu ca sunt in domeniu.
Foarte multi romani prefera sa se duca cu masina proprie in Turcia, iar Kusadasi este cea mai apropiata statiune, la 1150-1200 km de Bucuresti. Pe drum se poate face o innoptare la Canakkale, asta dupa ce se trece cu feribotul pe la Eceabat. Pe drumul asta poti vizita si Troia, si nu este chiar atat de obositor daca se face o innoptare pe drum. Totusi eu recomand avionul, care desi e mai scump, are un maaare avantaj..te duce acolo in app. 2 ore. Ca tarife hoteliere...ce sa-ti zic, depinde de perioada in care vrei sa te duci, in full sezon indiferent ca-ti iei de la agentie sau te duci acolo la risc, tot cam pe acolo te duce ca pret.la un hotel de 3* in full sezon pot sa varieze sa zic de la un 30 euro/noapte/pers cu demipeniusne, pana la un 40 euro/noapte/pers cu all inclusive. Totusi eu recomand ca statiune Bodrumul, are mai mult farmec si este cam la 200 km mai departe de Kusadasi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 09:18 PM |
|