![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu e topicul bun dar nu stiam unde sa postez. Am mai spus de cateva ori ca am probleme cu mancarea, care ma sperie si pe mine! Mi-e foame tot timpul, nu am o limita nu stiu stabilita de organismul meu la care sa ma satur, mai simplu vorbind de multe ori zici ca nu o sa ma mai opresc ever. Si ai mei s-au speriat si au spus ca nu este normal. Cand ma uit la prietenele mele care nu mananca mai nimic toata ziua, nu pot sa cred. Sau la fetele de aici care spun ca mananca 2 tablete de ciocolata cand mie nici 2 intregi poate nu mi-ar fi de ajuns. Ce sa iau pt reducerea apetitului nu stiu? Poate ar trebui sa ma duc la un medic, desi probabil ar spune ca fantazez si sunt vreo anorexica! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Jul 17 2008, 01:55 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:33 PM |
|