![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
LA mine e ca in jungla fratilor. Ca si cand porumbelu ala nu ar fi fost destul sa imi intoarca stomacul pe dos for ever, acum...din cauza lucrarilor ce se tot fac la canalizare probabil...am in baie niste gongi din alea mutante zici ca sunt coropishnite. Mi-e si frica si sila sa mai intru in baie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
milioanele de pureci de unde?
pe mine aici ma viziteaza niste specimene de gandaci, sa mor de nu 3 cm. in bucatarie apar, dar nu in fiecare zi. eu am ajuns la concluzia ca vin pe scurgerea de la chiuveta, sau de afara, pentru ca nu am nici o gaura prin pereti. oricum intr-o seara cand am venit io mai tarziu acasa, am intrat in scara, am aprins lumina,si i-am vazut la subsol cum s-au imprastiat. erau multi frateee... multi si puternici!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si dat fiind aptul ca locuiesc cu mine ci in subsol, cand ii vad le dau cu papucul incap(pentru ca e foarte bine definit dat fiind faptul ca e mare), si-l astept pe uramtorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:03 AM |
|