![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am stiut ca va fi fetita si am vrut sa-i punem doua nume scurte, care nu se pot prescurta. Pentru ca-mi plac numele scurte si-n afara de asta am citit ca strigatul pe un alt nume nu face bine din punct de vedere energetic persoanei respective (chestii ezoterice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Am citit intr-o revista un articol in care copii erau intrebati daca le place numele lor si o fetita era de-a dreptul incantata de prenumele ei, asa ca l-am bagat la lista cu propuneri. In plus asa o cheama pe-o matusa de-a mea de care-mi place (ea poarta numele mai lung in acte). Mr. kalua a fost de acord cu numele asta, deci primul prenume l-am avut. Al doilea prenume nu l-am avut pana in maternitate, unde am primit, pe langa gramada de cadouri si mostre cu de toate celea, o lista cu prenume. Si acolo l-am gasit si am fost amadoi imediat de acord cu el. Asta e si cel biblic, cu toate ca ziua onomastica e pentru primul. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragut...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chiar ieri vorbeam cu cineva despre nume si ziceam eu ca mie mi se pare ca numele meu nu mi se potriveste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa va spun cum am ajuns eu sa am numele asta? Ei bine...ai mei nu au stiut fireste ce o sa aiba exact, dar toate babele i-au spus lu mama-mea ca sigur o sa fie baiat. Pana si mama-mea simtea cu tarie ca va fi baiat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca au avut pregatit doar nume de baiat "Silviu" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In ziua cu pricina tata-miu era in armata...a primit instiintare ca ii naste femeia, a primit permisie, s-a pus pe tren si pana a ajuns era faptul consumat. Si nah....creca a fost putin dezamagit cand a vazut ca nu-i baiat dar au zis ca deh...sanatoasa sa fie, ii zicem Silvia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tata lu taica-miu a tinut mortis sa imi puna si numele mamei lui, adica al strabunicii mele, Maria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faza e ca nu mi se pare ca ma reprezinta numele dar nici alt nume nu imi imaginez sa am...chestie de obisnuinta cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand eram mica si ma jucam cu papusile, pe papusa mea preferata o chema Angelica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si uite ca intr-un fel sau altul am ajuns sa imi spuna lumea Angel...Angie...samd (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Funny ,nu? Si mie imi plac numele scurte, care nu se prea pot prescurta. Am zis ca daca o sa am fata ii pun numele vreuneia din bunicile mele sau a lu maica-mea, deci am de ales intre Irina (care chiar imi place mult), Eva si Delia. Nume de baieti imi plac : David, Tudor sau Teodor (asa il chema pe bunicul), Bogdan si Razvan (desi ultimul il asociez cu niste cunostinte care nu prea imi plac). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:21 PM |
|