![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am stiut ca va fi fetita si am vrut sa-i punem doua nume scurte, care nu se pot prescurta. Pentru ca-mi plac numele scurte si-n afara de asta am citit ca strigatul pe un alt nume nu face bine din punct de vedere energetic persoanei respective (chestii ezoterice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Am citit intr-o revista un articol in care copii erau intrebati daca le place numele lor si o fetita era de-a dreptul incantata de prenumele ei, asa ca l-am bagat la lista cu propuneri. In plus asa o cheama pe-o matusa de-a mea de care-mi place (ea poarta numele mai lung in acte). Mr. kalua a fost de acord cu numele asta, deci primul prenume l-am avut. Al doilea prenume nu l-am avut pana in maternitate, unde am primit, pe langa gramada de cadouri si mostre cu de toate celea, o lista cu prenume. Si acolo l-am gasit si am fost amadoi imediat de acord cu el. Asta e si cel biblic, cu toate ca ziua onomastica e pentru primul. |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce-mi place topicul asta.
Kari, am zambit cand am vazut c-ai deschis acest subiect, ca exact acum vreo saptamana vorbeam cu Angelu' pe mess despre nume si ca, de obicei, am sesizat c-avem ceva gusturi comune. Nu am timp sa dezvolt acum, dar eu deja m-am gandit la niste nume pentru bebele ce-i pe drum: daca-i baiat David Cristian (al 2 lea e prenumele lui ta-su) si daca-i fetita Sofia (dar pronuntat spanioleste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Asta-i doar inceputul, are o colega cata-mai dictionarul de nume si am de gand sa-l studiez. Pentru mine e f important numele si consider ca ne influenteaza personalitatea. Poke, eu chiar n-am cunoscut tipe usoare cu numele de Cristina, ci numai femei cu personalitate. La baieti imi mai plac: Rafael, Robert, Razvan, Luca, Rares, Serban. La fete: Karina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , Alexandra (e mama (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), Maria. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:12 PM |
|