![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am stiut ca va fi fetita si am vrut sa-i punem doua nume scurte, care nu se pot prescurta. Pentru ca-mi plac numele scurte si-n afara de asta am citit ca strigatul pe un alt nume nu face bine din punct de vedere energetic persoanei respective (chestii ezoterice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Am citit intr-o revista un articol in care copii erau intrebati daca le place numele lor si o fetita era de-a dreptul incantata de prenumele ei, asa ca l-am bagat la lista cu propuneri. In plus asa o cheama pe-o matusa de-a mea de care-mi place (ea poarta numele mai lung in acte). Mr. kalua a fost de acord cu numele asta, deci primul prenume l-am avut. Al doilea prenume nu l-am avut pana in maternitate, unde am primit, pe langa gramada de cadouri si mostre cu de toate celea, o lista cu prenume. Si acolo l-am gasit si am fost amadoi imediat de acord cu el. Asta e si cel biblic, cu toate ca ziua onomastica e pentru primul. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cunosc un tip tot din tara pe care-l cheama Călin (nume frumos) si aici i se spune Calin, cu a in loc de ă si cu accentul pe a-ul asta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, si mie imi place tot Ana. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Angel, tocmai ma pregateam sa iti zic ca Sylvia scris cu 'y' arata mai sexy, dar vad ca nici asa nu iti place. Stiti de faza cand incepusera telenovelele spaniole in Romania si oamenii isi botezau copiii Isaura, Juan si alte minunatii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:22 PM |
|