![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am stiut ca va fi fetita si am vrut sa-i punem doua nume scurte, care nu se pot prescurta. Pentru ca-mi plac numele scurte si-n afara de asta am citit ca strigatul pe un alt nume nu face bine din punct de vedere energetic persoanei respective (chestii ezoterice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Am citit intr-o revista un articol in care copii erau intrebati daca le place numele lor si o fetita era de-a dreptul incantata de prenumele ei, asa ca l-am bagat la lista cu propuneri. In plus asa o cheama pe-o matusa de-a mea de care-mi place (ea poarta numele mai lung in acte). Mr. kalua a fost de acord cu numele asta, deci primul prenume l-am avut. Al doilea prenume nu l-am avut pana in maternitate, unde am primit, pe langa gramada de cadouri si mostre cu de toate celea, o lista cu prenume. Si acolo l-am gasit si am fost amadoi imediat de acord cu el. Asta e si cel biblic, cu toate ca ziua onomastica e pentru primul. |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac si unele prenume mentionate de voi, adica Vlad si Eduard, dar cel din urma apartine unui ex, asa ca nici in ruptul capului nu l-as alege, mai ales ca ne-am despartit destul de nasol. Deci nu merita aceasta cinste.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi plac si unele prenume mentionate de voi, adica Vlad si Eduard, dar cel din urma apartine unui ex, asa ca nici in ruptul capului nu l-as alege, mai ales ca ne-am despartit destul de nasol. Deci nu merita aceasta cinste. Si tu? Sper doar sa nu fie vorba despre aceeasi persoana! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) As fi vrut si eu sa pun numele, dar nah, am rezervele mele. Dar cica ar insemna imparat, binecuvantare, citisem mai demult undeva. Angel, acum am vazut ca si eu ti-am stalcit numele, nu numai indienii!! Ti-am spus in postul anterior Anfel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai, eu cred ca ti s-ar potrivi foarte bine ceva creativ si pe comunicare..Ai putea sa incerci si sa vezi ce iti place mai mult. Esti tanara, nu ai nimic de pierdut..cine stie ce revelatie ai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aia cu Topor Carlos Brian e pe bune?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar de numele manelistilor ce spuneti: Mercedesa, Medalion...? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:42 AM |
|