![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am stiut ca va fi fetita si am vrut sa-i punem doua nume scurte, care nu se pot prescurta. Pentru ca-mi plac numele scurte si-n afara de asta am citit ca strigatul pe un alt nume nu face bine din punct de vedere energetic persoanei respective (chestii ezoterice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Am citit intr-o revista un articol in care copii erau intrebati daca le place numele lor si o fetita era de-a dreptul incantata de prenumele ei, asa ca l-am bagat la lista cu propuneri. In plus asa o cheama pe-o matusa de-a mea de care-mi place (ea poarta numele mai lung in acte). Mr. kalua a fost de acord cu numele asta, deci primul prenume l-am avut. Al doilea prenume nu l-am avut pana in maternitate, unde am primit, pe langa gramada de cadouri si mostre cu de toate celea, o lista cu prenume. Si acolo l-am gasit si am fost amadoi imediat de acord cu el. Asta e si cel biblic, cu toate ca ziua onomastica e pentru primul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sau de fiul lui Prigoana, Maximus? Oare cum il striga prin casa? Max? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum, banuiesc ca acum i se potriveste numele, avand in vedere ca are vreo 6 luni si merge in patru labe prin casa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Peste tot oamenii isi transforma copii in niste ciudati, punandu-le nume cu adevarat "speciale". Un cuplu din Mexic si-a numit baietelul yahoo. UN cuplu englez si-a numit cele 3 fiice: Lexus, Audi si Porsche. Un alt cuplu din Marea Britanie si-a botezat copilul "Metallica"!O femeie din Egipt si-a botezat tripletii Mohammad, Hosni si Mubarak. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asta ca sa nu ne referim la vedete. Cuplul Beckham cu baiatul Brooklyn. Moon Unit Zappa este numele ales pentru fiica lui, de muzicianul Frank Zappa. Pe baiat, a vrut sa-l inregistreze Dweezil Zapa, dar pentru ca spitalul a refuzat i-a spus Ian Donald Calvin Euclid. Diva Magika a fost numele ales de muzician pentru fiica lui care „urla mai tare decat toti bebelusii din spital“. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa se numeste fiica lui Bob Geldof si a Paulei Yates, Nardwuar the Human Serviette este numele unui muzician din Vancouver. Moxie Crimefighter este fiul unui magician, iar Wonderful Terrific Monds III este numele unui jucator de baseball. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:13 AM |
|