![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am stiut ca va fi fetita si am vrut sa-i punem doua nume scurte, care nu se pot prescurta. Pentru ca-mi plac numele scurte si-n afara de asta am citit ca strigatul pe un alt nume nu face bine din punct de vedere energetic persoanei respective (chestii ezoterice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Am citit intr-o revista un articol in care copii erau intrebati daca le place numele lor si o fetita era de-a dreptul incantata de prenumele ei, asa ca l-am bagat la lista cu propuneri. In plus asa o cheama pe-o matusa de-a mea de care-mi place (ea poarta numele mai lung in acte). Mr. kalua a fost de acord cu numele asta, deci primul prenume l-am avut. Al doilea prenume nu l-am avut pana in maternitate, unde am primit, pe langa gramada de cadouri si mostre cu de toate celea, o lista cu prenume. Si acolo l-am gasit si am fost amadoi imediat de acord cu el. Asta e si cel biblic, cu toate ca ziua onomastica e pentru primul. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am stiut dintotdeauna ca daca voi avea un baiat va fi Vlad. Asa ca, primul este Vlad. S-au incurcat putin socotelile ca s-a nascut cu 3 saptamani mai repede, chiar de Sf. Petru si Pavel, dar n-am vrut in ruptul capului sa-i pun un al 2-lea prenume, ca noi avem deja 2 nume de familie (le-am alipit). Chiar daca socrul a fost cam indignat ca nu e Petrica, a ramas Vlad. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La al 2-lea a fost dificil, ca nu-mi mai placea nici un alt nume de baiat, mai ales sa se si potriveasca cu numele de familie. Inainte de a naste cu cateva saptamani ma uitam la TV intr-o zi, si la sfarsitul unei emisiuni au inceput sa curga numele realizatorilor. Am inceput sa le citesc pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu care nu fac asta niciodata si am vazut numele Catalin. Asa l-am numit. Si eu cred ca numele ne influenteaza personalitatea. Nus tiu daca e corect spup "influenteaza", dar exista o legatura intre nume si personalitate. P.S. Si putin imi pasa ca se chinuie astia sa-l pronunte. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La ce nume am auzit pe-aici... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, in momentul in care l-am avut, nu ne gandeam la emigrare. This post has been edited by pescarush: Jul 21 2008, 06:30 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:13 PM |
|